Gostovanje spletnih strani

SPLETNO GOSTOVANJE

Osnova za dobro delovanje spletne strani je gostovanje. Zaradi tega pri izdelavi spletne strani poskrbimo, da dobite v paketu tudi moderno, varno in hitro spletno gostovanje. Vsi naročniki za izdelavo spletne strani dobijo gostovanje pri nas po znižanih akcijskih cenah!

HITROST

Ali ste naveličani počasnih spletnih strani? Sigurno ne bi želeli da je tudi vaša spletna stran tako počasna da jo obiskovalci zapustijo še preden karkoli preberejo. Želite zelo hitro stran na namiznih računalnikih kot tudi na mobitelih in tablicah? Brez skrbi! Vsaka stran je inštalirana na izjemno zmogljivih strežnikih ki bodo vašim obiskovalcem predstavili izdelke, oziroma storitve v izredno kratkem času.

VARNOST

Če se vam je že zgodilo da so vam udrli na stran se sigurno zavedate pomembnosti varnostnih nastavitev na spletni strani kot tudi gostovanju. Vsakdanje posodabljanje programskih različic garantirajo da bodo vsi napadi uspešno zavrženi. Poskrbeli bomo da spletna stran na naših strežnikih deluje brezhibno 24 ur na dan. Kot garancijo varnosti, garantiramo da bomo brezplačno odpravili vse morebitne napake zaradi vdora če do njeg sploh kdaj pride, in to povsem brezplačno.

NASTAVITVE PRILAGOJENE CMS SISTEMOM

Ker so vse strani narejene v CMS sistemih za samodejno posodabljanje so nastavitve strežnika nastavljene tako da je izkoriščenost maksimalna. Omogočena je tudi boljša združljivost s sistemi spletnih strani v katerih so narejene.

SKALABILNOST & PERFORMANSE

Strani z večjo obiskanostjo bodo imele dovolj prostora za delovanje, posebej pri povečanem obisku ob določenih urah. Uporabljamo tudi CDN sistem v oblaku, ki dodatno omogoča da bo stran odzivna 99% časa.